Onderdeel van

Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 2 uur op locatie!

Bedrijfsbrandweer

Bedrijfsbrandweer

In Nederland zijn er ongeveer 400 bedrijven die onder het Besluit Risico’s Zware Ongevallen (BRZO) vallen. Door de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen kunnen er incidenten of escalaties ontstaan, met verstrekkende gevolgen. S2N vult je bedrijfsbrandweer aan en zorgt voor extra capaciteit of expertise op het gebied van brandveiligheid.

Wij leveren flexibiliteit en zetten gecertificeerd personeel in voor de volgende brandweergerelateerde functies:

Wil je je bedrijfsbrandweer versterken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons 24/7 bereiken.

Brandweergerelateerde functies

Manschap

Binnen de brandweer vormen de manschappen de basisleden van een ploeg. Ze beschikken minimaal over een Rijksdiploma Manschap A en worden aangestuurd door een bevelvoerder. Manschappen houden zich onder andere bezig met het bestrijden van incidenten en het verlenen van (technische) hulp.

Chauffeur

De chauffeurs besturen op de voertuigen van de brandweer en zorgen ervoor dat het voertuig snel en veilig arriveert op de plaats van een incident. Chauffeurs beheersen de aanwezige systemen op de voertuigen.

Gaspakdrager

Een gaspakdrager verricht werkzaamheden op het gebied van ongevalsbestrijding bij gevaarlijke stoffen. Zij maken gebruik van diverse veiligheidsattributen en meetapparaten.

Bevelvoerder

Een bevelvoerder is verantwoordelijk voor de juiste inzet van zijn of haar manschappen bij kleine en grote inzetten. De bevelvoerder is altijd als eerste ter plaatse en maakt een plan van aanpak op basis van een verkenning.

Instructeur

Brandweerinstructeurs houden zich bezig met het vakbekwaam laten worden en blijven van de brandweerlieden op mbo-niveau.

Offerte aanvragen

Mijn persoonsgegevens worden gebruikt volgens de privacyverklaring van S2N.

Bel mij terug!

Vul uw gegevens in: