Onderdeel van

Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 2 uur op locatie!

Bedrijfsbrandweer

Bedrijfsbrandweer

In Nederland zijn er ongeveer 400 bedrijven die onder het Besluit Risico’s Zware Ongevallen (Brzo) vallen. S2N vult bij capaciteitsproblemen de bedrijfsbrandweer van deze bedrijven aan en zorgt voor extra  expertise op het gebied van brandveiligheid.

Wij leveren flexibiliteit en zetten gecertificeerd personeel in voor de meeste operationele Brandweerfuncties:

Wil jij je bedrijfsbrandweer versterken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons 24/7 bereiken.

Brandweerfuncties

Manschap

Binnen de brandweer vormen de manschappen de basisleden van een ploeg. Ze beschikken minimaal over een Rijksdiploma Manschap A en worden aangestuurd door een bevelvoerder. Manschappen houden zich onder andere bezig met het bestrijden van incidenten en het verlenen van (technische) hulp.

Chauffeur

De chauffeurs besturen de voertuigen van de brandweer en zorgen ervoor dat het voertuig snel en veilig arriveert op de plaats van het incident. Chauffeurs beheersen de aanwezige systemen op de voertuigen.

Gaspakdrager

Gaspakdragers verrichten werkzaamheden op het gebied van ongevalsbestrijding bij gevaarlijke stoffen. Zij maken gebruik van diverse veiligheidsattributen en meetapparaten.

Bevelvoerder

Een bevelvoerder is verantwoordelijk voor de juiste inzet van zijn of haar manschappen bij kleine en grote inzetten. De bevelvoerder is altijd als eerste ter plaatse en maakt een plan van aanpak op basis van een verkenning.

Instructeur

Brandweerinstructeurs houden zich bezig met het vakbekwaam laten worden en blijven van de brandweerlieden op mbo-niveau.

Offerte aanvragen

Bij ons werken? Mail je cv en motivatiebrief naar info@s2n.nl

Mijn persoonsgegevens worden gebruikt volgens de privacyverklaring van S2N.