Onderdeel van

Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 2 uur op locatie!

Repressieve Brandwachten

Repressieve Brandwachten

Om effectief incidenten te kunnen bestrijden in de industrie en de brandveiligheid op je locatie te verbeteren, kun je kiezen voor de repressieve brandwachten van S2N. Onze specialisten zijn rijksgediplomeerd en altijd bereikbaar, zodat er binnen twee uur een brandwacht op locatie is.

Dankzij onze flexibiliteit kunnen wij in elke situatie optreden en een volledige bezetting garanderen. Wanneer je organisatie niet aan de veiligheidsnormen voldoet, ondersteunt S2N je met gepassioneerde, vakbekwame en gecertificeerde brandwachten. Zo staan wij klaar voor situaties waar elke seconde telt!

Onze brandwachten voldoen aan de eisen van de brandweer: zij zijn in het bezit van een Rijksdiploma Manschap, zijn medisch gekeurd en vakbekwaam.

Wanneer schakel je een brandwacht of brandweerman in? Bijvoorbeeld in het geval van:

  • Aanwezige risico’s in je organisatie, pand of publieke ruimte
  • Een bouwkundige aanwijzing
  • Uitval of onderhoud van een brandmeldinstallatie (BMI)
  • Extra aanvulling voor je eigen bedrijfsbrandweer of publieksbrandweer
  • Het garanderen van veiligheid op evenementen
  • Werkzaamheden zoals dakdekken

Schakel onze brandwachten in voor de brandveiligheid van je locatie of evenement. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor advies en het inhuren van gekwalificeerde brandwachten.

Binnen twee uur een brandwacht op locatie? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons 24/7 bereiken.​

Brandwachten op locatie

Ook tijdens uw evenement, feest of project is de veiligheid van de bezoekers van groot belang. Daarom kunt u rekenen op onze gecertificeerde en gespecialiseerde brandwachten. Brandwacht.nl waarborgt de brandveiligheid en brandpreventie bij u op locatie. Binnen twee uur zijn onze brandwachten op iedere locatie in Nederland, en bieden we zowel private als publieke brandweerversterking waar nodig.

Schakel onze brandwachten 24/7 in voor advies over brandveiligheid en -preventie en het inhuren van gekwalificeerde brandwachten. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Mijn persoonsgegevens worden gebruikt volgens de privacyverklaring van S2N.

Bel mij terug!

Vul uw gegevens in: